Mentornetværk

Ansøg om at blive en del af netværket

Kære mentor

Tak for dit tilsagn om at ville indgå i vores mentorkorps og bidrage med sparring overfor start-ups, ideejere – og virksomheder.

Vi har nu brug for at du udfylder din mentorprofil, så vi kan profilere dig som en del af mentorkorpset.

Tryk på knappen herunder, og udfyld formularen.

Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere information om mentornetværket, så er du velkommen til at kontakte Jan Lindegaard, Byghåndværk
tlf. 2382 1607.

Mød vores mentorer

Louise Drengsgaard

Arkitekt med fokus på historisk byggeri, rene og ærlige materialer og god akustik. Jeg har stort kendskab til materialers egenskaber og deres påvirkning på indeklima og miljø. Desuden uddannet akustiker og musiker.

Jonathan Delfs

Jeg har arbejdet med nethandel siden 2008 og beskæftiget mig som medarbejder og freelancer indenfor online markedsføring lige siden. En af de største projekter jeg har arbejdet med er en international netbutik med SEO-optimering på 15+ sprog og marketingstrategi samt analyse relateret til 25+ markeder.


Men jeg har også startet en lille webshop fra bunden og været medejer af et par mellemstore shops.


Nu arbejder jeg fuld tid i mit eget mini-bureau RØDT ApS, www.rodt.dk, hvor jeg rådgiver virksomheder om salg og konverteringer på nettet.  


Jeg brænder for at hjælpe andre til at de lykkes med deres projekter og idéer. Der hvor jeg kan hjælpe dig bedst er på områder som søgemaskinemarkedsføring, konverteringsoptimering og internationalisering.


Du kan se mig som en digital forretningsudvikler. Din sparringspartner ift. digital handel og skalering af den digitale forretning.


Målet er at du finder en retning og får testet mest muligt, hurtigst muligt, så I kan få bevist hvad der virker – for jeres produkt, målgruppe og marked.

Preben Kirkeby

Hvad er det du ønsker – kender du dine mål? Jeg kan hjælpe dig med at at få sat ord på hvordan kommer du videre og hvordan får du det iscenesat – lad os arbejde med dette.


Jeg er selv iværksætter og har arbejdet med alt omkring start af virksomhed, spaltning, fusion og exit planlægning og gennemførelse af køb og salg af virksomheder.


Jeg har igennem 2,5 år arbejdet i BusinessHorsens med hjælp til iværksættere.


Jeg arbejder ud fra, der hvor du er, og hvad der skal til for at du kan komme nærmere den succes, du ønsker. Ved du ikke hvad du ønsker, kan jeg hjælpe med at formulere det du reelt ønsker.


Jeg forventer at mentee har arbejdet med sin forretningsplan og har skrevet på denne og nået så langt som vedkommende selv kan. Der må gerne være udarbejdet oplæg til budget og ellers taler vi om det.

Kurt Hansen

Værdier jeg sætter højt er: ærlighed, respekt, samarbejde, loyalitet og engagement.


Jeg kan bidrage både som coach- stille de rigtige spørgsmål. Mine erfaringer indenfor branchen på alle niveauer har således hjulpet mange håndsværksvirksomheder med optimering af deres virksomheder.


Jeg forventer, at mentees har et reelt ønske om sparring og udvikling af deres virksomhed.

Jens Aaberg

Jeg blev uddannet som arkitekt i 1992, og har hovedsageligt beskæftiget mig med fredede og bevaringsværdige bygninger og har masser erfaring indenfor processen i en byggesag, honorar/ydelser, samarbejde/ konflikter, networking, o.l.


Jeg går samvittighedsfuldt til alle opgaver, også mentoropgaver, hvor jeg også ser frem til en fin ping-pong begge veje.

Jeg vil gerne ha’ nyheder!

Om byghåndværk

Byghåndværk er dit professionelle netværk for bygningskultur og traditionsbundet håndværk.

Tak til Berntsenfonden og Boligfonden Kuben for økonomisk støtte.

Kontakt

Copyright © byghaandvaerk.dk 2021

Ansøg om at blive mentor

Tak for dit tilsagn om at ville bidrage med sparring som mentor til gavn og glæde for start-ups såvel som virksomheder indenfor bevaringsområdet, der har brug for hjælp til at komme videre med dele af deres forretning. Du indgår i et stærkt og bredtfavnende mentorkorps, der tilsammen kan dække alle relevante vidensområder ind.

Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere information om mentornetværket, så er du velkommen til at kontakte Jan Lindegaard,
Byghåndværk tlf: 2382 1607.

Beskrivelse af dig
som mentor

Information om dig

Kontaktdata


(Kontaktdata vil være skjult på hjemmesiden)
Upload portrætfoto

Dine kompetencer

Byghåndværk logo

Tilmeld dig nu