Mentornetværk

Vi tilbyder en hjælpende hånd

Få sparring på din forretningside eller din virksomhed

Byghåndværk har oprettet sit eget mentornetværk i et samarbejde med Boligfonden Kuben.

Formålet med mentornetværket er at kunne tilbyde virksomheder og start-ups sparring på deres forretningside eller forretningsudvikling af deres virksomhed.

Mentorerne modtager ingen betaling for deres indsats. De er mentorer, fordi det glæder dem at omsætte deres viden og erfaring til gavn for nye forretningsideer og virksomheder.

Det du kan forvente af samarbejdet med en mentor er, at mentorerne er gode til at stille de rigtige spørgsmål og skabe fokus, snarere end at de har svar på alle typer spørgsmål.

Modellen bag

Boligfonden Kuben uddeler hvert år via Spirekassen en række donationer til lærlinge, studerende og svende, der har nye forretningsideer/produktideer indenfor byggeriet.

Vi ønsker at tilbyde spirekassemodtagere et sparringsforløb med vores mentorer om de næste trin frem mod realiseringen af deres forretningside.

Det du kan forvente af samarbejdet med en mentor er, at mentorerne er gode til at stille de rigtige spørgsmål og skabe fokus, snarere end at de har svar på alle typer spørgsmål.

Du må gerne ønske en bestemt mentor fra listen over tilknyttede mentorer, men det er Byghåndværk, der tager kontakt og indgår aftalen med mentorerne for at sikre det bedst mulige match.

Det samarbejdet med en mentor kræver af dig, er vilje til at arbejde med din forretningside eller forretning.

Hvem er med i mentorkorpset?

Mentornetværket består af erfarne folk. De fleste har enten selv startet virksomhed eller været med til at udvikle en organisation, forretnings- og ledelsesmæssigt.

Cirka halvdelen af mentorerne har en særlig viden til byggeriet som forretningsområde og i særdeleshed bæredygtige løsninger og materialer og traditionsbundne løsninger.

Den anden halvdel har erfaring med virksomhedsstart og road maps til projektrealisering.

Mød vores mentorer

Jens Aaberg

Jeg blev uddannet som arkitekt i 1992, og har hovedsageligt beskæftiget mig med fredede og bevaringsværdige bygninger og har masser erfaring indenfor processen i en byggesag, honorar/ydelser, samarbejde/ konflikter, networking, o.l.


Jeg går samvittighedsfuldt til alle opgaver, også mentoropgaver, hvor jeg også ser frem til en fin ping-pong begge veje.

Jonathan Delfs

Jeg har arbejdet med nethandel siden 2008 og beskæftiget mig som medarbejder og freelancer indenfor online markedsføring lige siden. En af de største projekter jeg har arbejdet med er en international netbutik med SEO-optimering på 15+ sprog og marketingstrategi samt analyse relateret til 25+ markeder.


Men jeg har også startet en lille webshop fra bunden og været medejer af et par mellemstore shops.


Nu arbejder jeg fuld tid i mit eget mini-bureau RØDT ApS, www.rodt.dk, hvor jeg rådgiver virksomheder om salg og konverteringer på nettet.  


Jeg brænder for at hjælpe andre til at de lykkes med deres projekter og idéer. Der hvor jeg kan hjælpe dig bedst er på områder som søgemaskinemarkedsføring, konverteringsoptimering og internationalisering.


Du kan se mig som en digital forretningsudvikler. Din sparringspartner ift. digital handel og skalering af den digitale forretning.


Målet er at du finder en retning og får testet mest muligt, hurtigst muligt, så I kan få bevist hvad der virker – for jeres produkt, målgruppe og marked.

Kurt Hansen

Værdier jeg sætter højt er: ærlighed, respekt, samarbejde, loyalitet og engagement.


Jeg kan bidrage både som coach- stille de rigtige spørgsmål. Mine erfaringer indenfor branchen på alle niveauer har således hjulpet mange håndsværksvirksomheder med optimering af deres virksomheder.


Jeg forventer, at mentees har et reelt ønske om sparring og udvikling af deres virksomhed.

Louise Drengsgaard

Arkitekt med fokus på historisk byggeri, rene og ærlige materialer og god akustik. Jeg har stort kendskab til materialers egenskaber og deres påvirkning på indeklima og miljø. Desuden uddannet akustiker og musiker.

Preben Kirkeby

Hvad er det du ønsker – kender du dine mål? Jeg kan hjælpe dig med at at få sat ord på hvordan kommer du videre og hvordan får du det iscenesat – lad os arbejde med dette.


Jeg er selv iværksætter og har arbejdet med alt omkring start af virksomhed, spaltning, fusion og exit planlægning og gennemførelse af køb og salg af virksomheder.


Jeg har igennem 2,5 år arbejdet i BusinessHorsens med hjælp til iværksættere.


Jeg arbejder ud fra, der hvor du er, og hvad der skal til for at du kan komme nærmere den succes, du ønsker. Ved du ikke hvad du ønsker, kan jeg hjælpe med at formulere det du reelt ønsker.


Jeg forventer at mentee har arbejdet med sin forretningsplan og har skrevet på denne og nået så langt som vedkommende selv kan. Der må gerne være udarbejdet oplæg til budget og ellers taler vi om det.

Ring til os for at blive en del af mentorkorpset

Codex for god mentoring

Vi ønsker med mentornetværket at bidrage til at start-ups og projektejere indenfor bæredygtighed og bygningsrestaurering udvikler sig til sunde og stærke forretninger/projekter.

  • Både mentor og mentee skal være ærlige og fortrolige samarbejdspartnere. Mentor må ikke videregive oplysninger om forretningsmæssige forhold/forretningsideer fra mentorforløbet.

  • En mentor er en dialogpartner, der både kan støtte, vejlede eller udfordre en mentee – Tal sammen om forventninger til hinandens rolle.

  • En mentor er ikke nødvendigvis en, der har svar på alle spørgsmål – men som ofte har mange gode spørgsmål.

  • Ethvert mentorforløb har en tidsbegrænsning og ofte vil nye behov dukke op som de mest presserende for mentee’s.  Tal om dette under forventninger.

  • Husk at lytte åbent til både spørgsmål og sparring. Vis respekt for hinanden og indgåede aftaler. Det er mentee, der har hovedansvaret for at bevare kontakten til mentor.

Jeg vil gerne ha’ nyheder!

Om byghåndværk

Byghåndværk er dit professionelle netværk for bygningskultur og traditionsbundet håndværk.

Tak til Berntsenfonden og Boligfonden Kuben for økonomisk støtte.

Kontakt

Copyright © byghaandvaerk.dk 2021

Byghåndværk logo

Tilmeld dig nu