HåndværkerAkademiet afprøver lerklining på Hjerl Hede

14. september 2021

HVA på Hjerl Hede

To undervisere fra HåndværkerAkademiet deltog 3 dage på interessant restaurering af Vinkelgården på Hjerl Hede. Teknikken vedr, lerklining (Cobbyggeri) skal indgår i restaureringsuddannelsen på Håndværkerakademiet
To undervisere fra HåndværkerAkademiet deltog 3 dage på interessant restaurering af Vinkelgården på Hjerl Hede. Teknikken vedr, lerklining (Cobbyggeri) skal indgår i restaureringsuddannelsen på Håndværkerakademiet
Videoer

Udgivet af

EUC NORD

Kender du HåndværerAkademiet?


HåndværkerAkademiet er en lille intensiv og fleksibel afdeling for Energi og Byggeri på EUC Nord, der servicerer byggebranchen med viden og kompetencer gennem efteruddannelse.

Du og dine medarbejdere kan deltage i vores Åbne Værksted i et bredt udsnit af AMU-kurser, lige når det passer bedst for netop jeres virksomhed.
Sæsonen for Åbent Værksted er fra uge 43 det ene år til påske året efter.


Restaureringsuddannelsen blev søsat i 2019, og er den eneste af sin slags i Danmark. Det er ikke særlig dyrt for dig at deltage, da Restaureringsuddannelsen er sammensat af AMU-kurser.

Strukturen i Restaureringsuddannelsen er et 2 ugers obligatorisk grundforløb, hvor du lærer om arkitektur, stilarter og bygningsarkæologi. Grundforløbet ligger fast i uge 40 og 41 hvert år.

Når du har deltaget i grundforløbet, kan du efterfølgende gennemføre fagspecifikke kurser indenfor maler, murer og tømrer. Det foregår alt sammen i vores Åbne Værksted under meget fleksible muligheder.

Uanset hvilken faggruppe du tilhører, er der et antal minimumskurser, som du skal gennemføre for at få udstedt diplom som restaureringshåndværker.
Har du brug for endnu flere kompetencer og endnu mere viden, er det også muligt. Du kan nemlig deltage i flere relevante tilvalgskurser indenfor de enkelte fag.

Mangler du et sted at bo under dine uddannelsesforløb, er HåndværkerAkademiet behjælpelig med indkvartering og forplejning til både dig, dine kolleger og alle andre kursister. Du kan endda få tilskud til disse udgifter gennem AMU-systemet.

Er du blevet nysgerrig efter, hvordan du kan komme med på kursus, finder du os og alle opdaterede brochurer her: https://www.kursuscenternord.dk/kursuskatalog/haandvaerkerakademiet/

Har du brug for en snak med de tre faglærer, der er tilknyttet Restaureringsuddannelsen er vi altid klar til at hjælpe dig med flere informationer. Hold dig endelig ikke tilbage, men ring eller skriv til:

Maler: Helle Trudslev Pedersen 72246135 eller htp@eucnord.dk
Tømrer: Peter Kaae Muhlig 72246905 eller pkm@eucnord.dk
Murer: Finn Pedersen 72246167 eller fp@eucnord.dk
Jeg vil gerne ha’ nyheder!

Om byghåndværk

Byghåndværk er dit professionelle netværk for bygningskultur og traditionsbundet håndværk.

Tak til Berntsenfonden og Boligfonden Kuben for økonomisk støtte.

Kontakt

Copyright © byghaandvaerk.dk 2021

Byghåndværk logo

Tilmeld dig nu