Opmuring af spir på Vellerup Kirke

Kulbrændte sten

Oprettet den 18. januar 2023
Arbejde udført på: Vellerup, 4050 Skibby

Beskrivelse

Udgivet af: Holmegaard & Bertelsen ApS

Opmuring af spir på Vellerup Kirke med kulbrændte sten

Udgivet af:

Holmegaard & Bertelsen ApS

Holmegaard & Bertelsen ApS er både murermester og autoriseret kloakmester. Vi er i stand til at udføre en lang række forskellige og meget alsidige arbejdsopgaver lige fra opmuring, sokkelreparation og pudsning af vægge til kloakering, kloakseparering og støbning af fundament. 


Det, vores kunder kender os for, er punktlighed, håndværksmæssig korrekt udførsel af opgaver og stor faglig ekspertise, så hvis du vælger os til din opgave, er du bl.a. sikret ovenstående færdigheder i vores arbejdsgange.

Oprindeligt blev Holmegaard & Bertelsen ApS etableret i 1949 af Werner Holmegaard Hansen og havde domicil på Havnevej i Holbæk, og flyttede senere til Tåstrup Møllevej. I 1982 indtrådte murerformand Finn Bertelsen i virksomheden, hvilket førte til, at firmaet ændrede navn til Holmegaard og Bertelsen ApS.

I dag er Holmegaard & Bertelsen placeret i Holbæk på adressen Parallelvej 39, 4300 Holbæk, og vi udfører derfor mange opgaver i Nordvestsjælland, men uanset hvor på Sjælland, du har en opgave til os, er vi i stand til at hjælpe dig.

Holmegaard og Bertelsen ejes og drives i dag af René Løvenhorst. Virksomheden har mellem 10-15 ansatte med stor erfaring og ekspertise inden for kirkerenovering, restaurering af fredede og bevaringsværdige bygninger, bolig og erhvervsservice, reparationsarbejde, ny- og tilbygninger, svampeskader og skorstensisolering. Jord-, beton- og kloakarbejder udføres med eget mandskab og maskiner.

Samarbejdspartnere:
Brickhouse

Jeg vil gerne ha’ nyheder!

Om byghåndværk

Byghåndværk er dit professionelle netværk for bygningskultur og traditionsbundet håndværk.

Tak til Berntsenfonden og Boligfonden Kuben for økonomisk støtte.

Kontakt

Copyright © byghaandvaerk.dk 2021

Byghåndværk logo

Tilmeld dig nu